TAXI BEERNAERTVOOR EEN VEILIGE EN AANGENAME RIT

Taxi Beernaert: uw taxidienst naar alle bestemmingen

Een korte rit van en naar de winkel? U laten rijden naar een feestje in de buurt? Op zoek naar een taxi voor evenementen of bedrijven of een minibus bestellen om in groep op uitstap te gaan? Voor welke gelegenheid u ons ook contacteert, Taxi Beernaert brengt u veilig, stipt en snel heen en terug, in een van de 6 wagens of minibus.

Gewone taxiritten

Taxi Beernaert staat vertrekkensklaar om vanuit Geraardsbergen heel België te doorkruisen en is graag onderweg om u een vlotte taxirit naar uw bestemming te garanderen. In onze taxi kunnen tot 8 passagiers plaatsnemen. We beschikken ook over twee rolstoeltaxi’s.

Minibus

Een privéchauffeur voor groepen? Dat kan, dankzij Taxi Beernaert. Onze minibus is uitgerust met airco, verstelbare rugleuning en leeslampjes. Alles voor uw comfort! Onze minibus leent zich perfect als groepsvervoer voor privé en zakelijke doeleinden.

Taxi Beernaert
Taxi Beernaert
1/6

Taxi voor evenementen

Taxi Beernaert staat vertrekkensklaar om vanuit Geraardsbergen heel België te doorkruisen en is graag onderweg om u een vlotte taxirit naar uw bestemming te garanderen. In onze taxi kunnen tot 8 passagiers plaatsnemen. We beschikken ook over twee rolstoeltaxi’s.

Taxi voor bedrijven

Ook voor zakenvervoer op maat kunt u op onze first class taxiservice beroep doen, overal in België met oog voor kwaliteit en klantgerichtheid. Taxi Beernaert is uw business vervoerspartner, ook van en naar de luchthaven.

TAXI BEERNAERT, WIJ HEBBEN DE DRIVE OM U TIJDIG EN VEILIG OP UW BESTEMMING TE BRENGEN. BESTEL METEEN EEN TAXIRIT!