top of page

TAXI BEERNAERT, VOOR EEN VEILIGE EN AANGENAME RIT

Taxi Beernaert: uw taxidienst naar alle bestemmingen

Een korte rit van en naar de winkel? U laten rijden naar een feestje in de buurt? Op zoek naar een taxi voor evenementen of bedrijven of een minibus bestellen om in groep op uitstap te gaan? Voor welke gelegenheid u ons ook contacteert, Taxi Beernaert brengt u veilig, stipt en snel heen en terug, in een van de 6 wagens of minibus.

Gewone taxiritten

Taxi Beernaert staat vertrekkensklaar om vanuit Geraardsbergen heel België te doorkruisen en is graag onderweg om u een vlotte taxirit naar uw bestemming te garanderen. In onze taxi kunnen tot 7 passagiers plaatsnemen. We beschikken ook over een rolstoeltaxi.

Minibus

Een privéchauffeur voor groepen? Dat kan, dankzij Taxi Beernaert. Onze minibus is uitgerust met airco, verstelbare rugleuning en leeslampjes. Alles voor uw comfort! Onze minibus leent zich perfect als groepsvervoer voor privé en zakelijke doeleinden.

Taxi voor evenementen

Taxi Beernaert staat vertrekkensklaar om vanuit Geraardsbergen heel België te doorkruisen en is graag onderweg om u een vlotte taxirit naar uw bestemming te garanderen. In onze taxi kunnen tot 7 passagiers plaatsnemen. 

Taxi voor bedrijven

Ook voor zakenvervoer op maat kunt u op onze first class taxiservice beroep doen, overal in België met oog voor kwaliteit en klantgerichtheid. Taxi Beernaert is uw business vervoerspartner, ook van en naar de luchthaven.

Taxi voor rolstoelgebruikers

Ook rolstoelgebruikers kunnen genieten van een optimale service, doordat ons wagenpark uitgerust is met een rolstoeltaxi: de Renault Kangoo met inrijplank. Deze wagen biedt naast de rolstoelpatiënt nog ruimte voor een gezelschap van 4 personen. Door onze samenwerking met  Mobar, zijn we in de mogelijkheid om onze ritten voor rolstoelgebruikers aan een gunstig tarief aan te bieden. Voor meer info hierover kan je ons steeds contacteren.

TAXI BEERNAERT, WIJ HEBBEN DE DRIVE OM U TIJDIG EN VEILIG OP UW BESTEMMING TE BRENGEN. BESTEL METEEN EEN TAXIRIT!

bottom of page